

Ben jij net zo gepassioneerd over kaas als wij dat zijn? Bij Slagerij Traiteur Johan & Inge ben je aan het juiste adres! Wij koesteren onze liefde voor kaas en bieden een uitgebreide selectie van zowel zachte als harde kazen, zowel lokaal als internationaal.
Onze kaasplank van het huis is altijd een schot in de roos! Geniet van een zorgvuldig samengesteld assortiment van rijpe en verfijnde kazen, met een royale portie van 300g per persoon. Deze heerlijke kazen worden geserveerd met vers seizoenfruit, gedroogd fruit en een smakelijke notenmix, dit alles voor slechts € 12,95 per persoon. Bij Slagerij Traiteur Johan & Inge is kaas meer dan alleen een delicatesse; het is een kunst die we met passie beheersen.
Verlies jezelf in de wereld van kaas bij Slagerij Traiteur Johan & Inge. Bekijk onze uitgebreide selectie zachte en harde kazen, en geniet van onze befaamde kaasplank van het huis. Laat je smaakpapillen dansen op de verscheidenheid van smaken en texturen die kaas te bieden heeft.
Voor 2 personen
Borstel de champignons schoon en maak een inkerving in de vorm van een ster bovenaan de champignons.
Dit is louter voor de esthetiek. Breng een pannetje met water aan de kook, giet er een goede scheut olijfolie bij
en kruid flink met peper en zout.
Kook hierin de knoflookteentjes en de paddenstoelen ongeveer
5 minuten.
Giet af en haal de knoflookteentjes eruit. Meng drie eetlepels olijfolie met het citroensap
en de sojasaus. Hak de gare knoflookteentjes fijn en meng door het sausje.
Voeg eventueel peper toe, zout hoeft niet omdat de sojasaus al zout genoeg is.
Leg de postelein op een bord en schik daarop de champignons.
Giet het sausje erover en leg er een spietje brie naast.
Ontdek de passie en toewijding die schuilgaan achter de heerlijke smaken van “FoodFam”. Neem een kijkje in onze keuken!